Tidig kväll

I morse gick vi upp i ottan både jag och Axel. På vägen till jobbet släppte jag nämligen av honom på Landvetter flygplats innan jag åkte vidare till Borås. Axel har tillbringat dagen i Bryssel på Europamöte som ”junior expert” inom ett specifikt geologiskt område som han är ganska duktig i.
Jag själv har såklart tillbringat några timmar i stallet och nu ska jag faktiskt gå och sova. Jag ska upp tiiidigt i morgon och innan dess ska jag hämta Axel på flygplatsen. Han skulle egentligen landa runt tio-elvatiden men nu ser det mer ut som tolv-ettiden och senare kan det ju bli, så gäller att passa på och få lite sömn medan man kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.