Lite bommar

Jag hjälpte en tjej i stallet med lite hoppträning idag efter jobbet och då passade jag på att lämna kvar några bommar till mig själv sen. Även Alice fick alltså trava och galoppera lite över bommar och det var uppskattat. Hon var väldigt pigg och fin idag, dock på gränsen till för stark i galoppen. Jag red barbacka så orkade inte riktigt hålla ihop henne över galoppbommarna, så då drog hon iväg lite för mig!
Tänka vad lite bommar kan göra för att få dressyrpasset lite enklare och roligare! Jag hade bara två bommar på ena långsidan med ca tjugo meter i mellan men kunde använda dem på lite olika sätt som riktmärken och så fick hon ju lyfta lite på benen också!
Idag är jag nog i stallet redan vid fyratiden, så då ska jag försöka rida ut en sväng innan det blir för mörkt!

20131031-075139.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.