Uteritt

Ja jag kan ju inte påstå att det var ljust när jag red iväg från stallet, men inte var det kolsvart heller! Red upp i skogen och red en runda så jag kom ut i samhället lagom till bäckmörkret. Alice var superpigg idag och traskade på fint hela tiden, och hon ville mer än gärna gå i en högre gångart.

IMG_4140

Alices mugg/rasp är lite lite bättre, det är värst på ena bakbenet men det har inte blivit värre där i alla fall. Hon är dock fortfarande tjock och varm i båda bakbenen men så har det ju inte ens gått en vecka än. För Alices skull hoppas jag att det försvinner snart, hon har verkligen tröttnat på mitt skrubbandes och spolandes i spolspiltan. Idag smällde hon in ena bakbenet i väggen två gånger för att visa sitt missnöje och hon ”låtsas-biter” mig i ryggen (typ nafsar i luften) när jag grejar med frambenen. Kanske gör det lite ont med medlet, plus att vattnet är iskallt, men det är ju inte så mycket jag kan göra åt tyvärr. Hon får mycket godis efteråt i alla fall =)

I morgon är det fredag och helg igen! Även om det är roligt på jobbet är det ju väldigt skönt med helg. Får se vad denna helgen kommer att bjuda på! Regn är ett som är säkert i alla fall..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.