Fina tänder!

När jag kom till stallet igår efter jobbet hade veterinären ganska nyligen åkt efter att ha checkat Alices (och Charms) tänder samt vaccinerat ett par hästar. Det hade sett fint ut i Alices mun, hon hade bara några mindre foderinpackningar men annars hade det sett bra ut! Skönt att höra då det ju gick lite längre mellan besöken den här gången.

Alice hade fått lugnand vid undersökningen så när jag kom till stallet stod hon i en box och var ganska borta. Hon såg väldigt ynklig ut stackarn där hon stod och halvsov med hängande huvud och lite vinglig bakdel. Men jag passade på att mocka vår lilla lösdrift och fylla på vatten så efter en timme ungefär hade Alice piggnat till tillräckligt för att få komma ut i hagen igen. Ingen motion dock! Men jag tror ni förstår varför =)

Idag blir det nog antingen en barbackatur eller lite tömkörning, får se hur mörkt det hinner bli innan jag är framma vid stallet och vad jag känner för helt enkelt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.