Glömsk

Det har varit en bra lördag idag. I förmiddags var jag och Axel en sväng i stallet och satte upp de allra sista vita panelbitarna på kortsidan av ligghallen. Känns bra att få det avbockat på listan! Jag hann även rida ut en kort snutt på Alice som var riktigt glad och pigg. Även om hon kanske inte riktigt såg sådär jättetaggad ut innan precis, hon hade det riktigt gott i solen vill jag lova!

klippt

På eftermiddagen/kvällen har vi lagat och ätit mat och myst framför film och smaskat några chips. Sen var visst tanken att jag skulle tvättat också, men det glömde jag bort.. Får tvätta till veckan i stället, för i morgon var det fullbokat. Eller ja, det finns en tid klockan 06.00 men så tidigt tänker jag faktiskt inte gå upp. Sån kris är det inte på långa vägar!


klippt1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.