Fredag

Då var det fredag igen och dessa dagar är numera alltid mina stall-fria (eller stall-lösa, beroende på väder) dagar eftersom min medryttare Emelie har fredagar som ”sina” dagar. Jobbet idag har rullat på, inte riktigt lika snabbt som igår men jag har fått en hel del gjort i alla fall och kan nöjt ta helg. Hela två och en halv timmes övertid/flextid har jag samlat på mig också den här veckan, lite lustigt det där hur snabbt tiden kan gå i bland utan att man riktigt märker det.

Minns när jag sommarjobbade på ica för X antal år sedan och klockan satt på väggen rakt framför mig där jag satt och scannade varor som kom på rullbandet. Den klockan kunde jag ju inte riktigt låta bli att titta på titt som tätt, och oj vad långsamt den gick ibland. Eller så var det jag som var så himla snabb så klockan tickade väldigt få slag för varje kund. Så var det nog.

Att hoppa snett

Alice och jag tränar diagonala hopp – precis som tjejerna fick göra på gårdagens hoppträning!

Glad fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.