Dressyrtävlingen

Igår var jag alltså på Göteborgs Fältrittklubb tillsammans med Vilma och hennes ponny som skulle tävla dressyr. Det var deras andra start i dressyr någonsin, så lite spännande var det ju! Fördelen med dressyrtävlingar är att man får en exakt starttid och för Vilmas del var den kl. 10.42. Detta gjorde ju att vi ganska exakt kunde planera när vi skulle lasta hästen, när hon skulle börja värma upp sig och ponnyn och när hon skulle göra sig redo för att starta.

Vår planering höll riktigt bra och Vilma genomförde sin ritt bra! De fick ca 61.7% och klassen de red innebar att alla som red på över 60% (godkänd ritt) fick med sig en rosett hem, vilket Vilma och Jocke alltså fick så det var ju roligt! En bra erfarenhet rikare och en rosett att sätta på väggen!

Jag är ju tyvärr värdelös att fota i ridhus, men här kommer lite bilder från gårdagen i alla fall:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.