Bostadslös

Ja ni, från och med 1:a januari är jag bostadslös!! Idag var vi nämligen inne i stan på SGS bostadsförmedling och skrev över min lägenhet på Axel, eftersom jag numera inte längre är student medan Axel är det ett tag till. Är man inte student får man ju, såklart, inte bo i en studentlägenhet.

IMG_8517

Jag hoppas ju såklart att Axel fortfarande vill bo ihop med mig så jag får bo kvar, men man vet ju aldrig! I värsta fall har jag garaget att bo i, det är fortfarande mitt! Eller så får jag flytta in hos Alice, och bygga ett sovloft inne i ligghallen. Det är ju faktiskt en ganska bra idé, tänk vad bensinpengar jag skulle spara då. Lite kallt på vintern kanske…

IMG_5056

1 thought on “Bostadslös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.