Välkommen!

Alldeles nyss knackade en kille på dörren och ville välkomna oss som nya hyresgäster hos SGS. Man tackar! Vi har bara bott här sedan juli 2011 =)

Skämt å sido. I och med månadsskiftet står ju numera Axel på kontraktet och inte jag, så jag antar att det ser ut som om att vi är nyinflyttade. Om jag minns rätt så var SGS´s värdar här och hälsade oss välkomna förra gången vi flyttade hit också!

IMG_7122

När jag ändå är här och fördriver lite tid kan jag berätta att den här jobbveckan ser ganska spännande ut. I morgon och på onsdag får vi nämligen besök av Swedac på jobbet. På deras hemsida står det att ”Swedacs huvuduppgift är att vara Sveriges nationella ackrediteringsorgan. Vi samordnar den svenska marknadskontrollen och har ansvar i frågor som rör mätinstrument och ädelmetall. Lagstiftning och överenskommelser inom Europa och globalt styr vår verksamhet.” Eftersom vi på CBI har en ackrediterad verksamhet kommer Swedac ut till oss en gång varje år och kontrollerar att allt går rätt till, att vår utrustning är godkänd, att vi själva är godkända på det arbete vi utför osv. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det kommer att gå till, men meningen är att jag ska hänga med lite i morgon och/eller på onsdag för att se hur det hela går till.

På torsdag blir det helt annat jobb, då ska jag nämligen medverka i STARK-dagen (arbetsmarknadsdag för studenter) på Borås högskola, som en av representanterna från SP. Blir säkert kul!

Det är även lite möten inplanerade, XRD-training och alla andra timmar kommer jag sitta som klistrad vid mikroskopet och fota inte mindre än 720 bilder (troligtvis fler). En vital del till vårt mikroskop har nämligen varit inne på lagning, så tidsschemat blev aningens förskjutet…Och försenat… Jobba jobba jobba!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.