Vuxenpoäng?

Igår kom min första betalningsplan hem, från CSN. Studietiden för ju inte alltid med sig endast goda saker tyvärr, och nu när studietiden är slut är det dags att betala tillbaka. Enligt CSN kommer det ta mig 24 år att betala av min studieskuld, haha, men jag tror nog att jag ska lyckas betala av den liiite fortare än så!

Det var en ganska skön känsla att sätta över den första summan pengar faktiskt. Även om det hade varit SÅ mycket roligare att lägga dessa pengar på roligare saker. Såklart. Men förhoppningsvis är jag ju inte 50år när skulden är avbetald, så kanske hinner jag spara lite pengar någon gång också. =)

IMG_6327

2 tankar på “Vuxenpoäng?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.