Snöigt

Nu kom det äntligen lite mer ”ordentligt” med snö! När firar vi julafton!?? =)

bild 1-1

Ljust är det också, idag hann jag och Alice ut på en liten snöig skrittur innan mörkret föll helt över oss. Mysigt! Inte alls så kallt idag heller, det var nog nollgradigt när jag var i stallet under kvällen och det verkar inte bli så himla mycket kallare tills i morgon heller. Skönt, för då fryser inte vattnet till hästarna lika fort. Är ju ett himla bärandes på vatten annars. Man måste fylla på så att hästarna kan dricka, men fyller man för mycket så har man en hel tunna med is nästa dag… Vi har vattnet inne i ligghallen så det fryser faktiskt inte lika lätt som i de vattentunnor som står ute ”i det fria”, men visst fryser det på nätterna när det är ett par minusgrader.
bild 2-1

1 tanke på “Snöigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.