Solig skrittur

Då var det onsdag igen och den försvann väldigt snabbt då jag hade varenda minut planerad på jobbet, i princip i alla fall. Jag slutade vid fyra idag och åkte då direkt till stallet där jag skrittade ut barbacka på Alice med Kaprifol som handhäst. Vi red hela grusvägen idag och det gick bra. Nu har Kaprifol lärt sig hur det ska gå till och hon står duktigt stilla bredvid Alice när jag klättrar upp och hon traskar på riktigt bra. Idag gick hon på lite för bra i början så Alice hängde inte riktigt med. Alice har ju en viss startsträcka innan hon kommer igång, på hemvägen var det precis tvärt om: Alice gick på bra och Kaprifol tappade lite ork sista biten.

Perfekt uterittsväder idag verkligen! Solen sken och det var omkring 15-18 grader ute eller så, helt underbart! Blev dock ingen bild från idag då jag glömde mobilladdaren hemma så den var okontaktbar hela eftermiddagen..

I morgon är det dags för vaccination igen, och den här gången ska även Alice få sin årliga spruta. Jag hade hoppats på att det skulle bli samma veterinär som förra gången, så han kunde ”se skillnaden” på Kaprifol, men nu kommer det en annan veterinär i stället. Från samma klinik dock, det är ju bra.

bild 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.