Hästarna är lösa

Igår blev ju båda hästarna vaccinerade så idag fick de ta det lugnt. Jag tog ut dem samtidigt från hagen och gick upp till paddocken direkt då den var ledig, och släppte både Alice och Kaprifol lösa. De var väldigt söta ihop, Kaprifol följde efter Alice som en liten svans och svängde när hon svängde och stannade när hon stannade. Alice såg ganska nöjd ut över det!

Jag lyckades få lite fart på dem vid ett par tillfällen och Kaprifol tyckte det var väldigt kul och sprätte iväg i en liten bus-serie! Alice tog det ganska lugnt och var rätt nöjd med att stå stilla i sommarvärmen.

Ja inte är dem lika nånstans! Söta öron har de båda två i alla fall!

När vi busat klart gick vi in i stallet och båda hästarna fick lite gott att äta i krubban och så borstade jag dem ordentligt. Alice tyckte det var skönt att komma in i stallet dag tror jag bestämt, hon stod och halvsov i stallgången medan jag borstade Kaprifol. Var väl svalt och skönt där inne kanske!

Igår tränade jag lite extra mycket med hov-lyft med Kaprifol och det märktes idag. Hon lyfte fint och lät mig kratsa och hålla upp hovarna en lite längre stund idag utan att dra åt sig hoven. Prima prima! Blir ju lite lättare för hovslagaren också..

2 tankar på “Hästarna är lösa

    • Hahaha! Tänkte först att du menade att de behöver lite mer glans i pälsen, men sen kom jag på att du köpt matchande grimmor… Det blir nog väldigt tjusigt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.