En tisdag

Gårdagens besök i stallet var lika trevligt som alltid =) Emelie hade hand om Alice idag så jag ägnade mig bara åt Kaprifol (och Blondie och Charm och Majsen :P) som fick komma in i boxen och äta mat samtidigt som jag borstade henne. Jag väntade tills hon hade ätit färdigt innan jag kratsade hovarna och det gick så bra så. När hon var ren och fin gick vi på promenad längs grusvägen och hon fick äta lite gräs längs vägen. Härligt väder var det också!

bild

Idag har jag båda hästarna som vanligt igen så jag tror att jag ska ge mig ut på en tur på Alice med Kaprifol som handhäst igen. Kanske ger vi oss upp i skogen igen och jobbar lite på Kaprifols rumpmuskler 😉 Det är så himla mysigt att vara ute med de båda samtidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.