Helgen som var

Som jag nämnde igår har jag och Axel haft en spännande helg. I lördags åkte vi nämligen lite söderut och gick på husjakt, och inte är det vilket hus som helst som vi vill ha, utan gärna ett med tillhörande mark och möjlighet till något slags stall. Så på lördag strax efter lunch var vi på visning på en alldeles fantastiskt charmig liten gård som hade det mesta vi kunde önska oss. Det tyckte dock inte bara vi, utan 29 andra familjer var också på plats och hänfördes av de vackra vyerna så antagligen kommer priset på det här huset skena i väg en aning åt fel håll.

Vädret var otroligt vackert och vi hade ingen tid att passa så tillsammans med Axels föräldrar, som var med oss på visningen, åkte vi till en till gård inte långt därifrån som också var till salu. Här var det dock ingen visning men vi åkte förbi lite långsamt för att ”känna in området” en aning. Även denna gård såg trevlig ut, men den låg aningens för mycket ”off” för att det skulle bli gångbart i längden. Lite för lång, slingrig väg in i skogen helt enkelt.

När vi ändå var igång åkte vi till en tredje gård i närområdet. Just den gården har både jag och Axel kikat på, på nätet ett par gånger, men backat då det är lite utav ett renoveringsobjekt samt att det inte har sett ut att vara något speciellt på bilderna. I verkligheten fick vi dock en helt annan känsla; huset ser charmigt ut och marken som hör till och området runtomkring är väldigt fint. Det finns en liten lada nära huset, hur den ser ut inuti är dock oklart. Förhoppningsvis åker vi tillbaka dit i veckan, och då tillsammans med mäklaren så vi kan gå in i huset och ladan och få veta mer om gården.

IMG_6594

Efter det tredje huset åkte vi hem till Axels föräldrar och tillbringade resten av dagen där för att sedan på söndag förmiddag åka norrut igen. Vi åkte dock inte hem till Göteborg utan till Mariestad för att fira min mormors 89-åriga födelsedag. Nu fyllde hon ju för ganska länge sedan, men när vi skulle firat henne förra gången fick vi ställa in det hela på grund av sjukdom hos självaste födelsedagsbarnet. Nu blev det av igen och nästan alla kusiner var där och det var roligt att träffa alla igen, god mat och tårta var det också såklart!

Jag var lite dålig på att ta kort under dagen, men en mycket söt Oliver hamnade på bild i alla fall:

bild 1

Så det var vår helg det! Efter kalaset åkte vi till Göteborg igen och, som ni såg, åkte vi förbi stallet innan vi åkte hem och tog kväll!

1 tanke på “Helgen som var

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.