Tömkörning – själv!

När tävlingen var avklarad och vi hade kalasat på pizza uppe hos Sofia och Johan gjorde ja i ordning Kaprifol för tömkörning. Hon skötte sig väldigt bra måste jag säga! Jag gjorde allt själv och hon skrittade på fint framför mig inne i paddocken där vi höll till. Hon stannade när jag ville, och skrittade fram igen när jag ville (efter lite övertalning ibland). Svänga gick dock inte alls, det funkade inte så bra med hackamoret för hon förstod inte riktigt vad jag ville. Då är det nog bättre att tömköra i grimma tror jag, tills vargtanden är bortplockad och jag kan använda ett enkelt bett i stället.

Men jag är mycket nöjd över dagens träning, bara att hon gick framför mig utan att tveka var gott och väl tillräckligt för idag. Hon vill ju gärna vara hos mig/bredvid mig annars så det var riktigt bra.

20150518-1 20140518-2

Tjusig var hon också idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.