Löshoppning igen

Det blev löshoppning idag igen! Paddocken ekade tom, vilket inte var så konstigt för det var riktig bastu-värme i solen idag! Jag började lika dant som sist; både Alice och Kaprifol fick gå tillsammans ett par gånger. Först hade jag bara bommar och sedan hade jag ett litet kryss. Sedan fick Kaprifol gå själv tre gånger och då hade jag två hinder åt henne, först ett litet hjälphinder och sedan ett hinder till efter sex meter. Hon hade inte lika mycket energi den här gången, men med tanke på värmen var jag inte så förvånad (Alice såg döende ut i värmen ungefär).

Hon hoppade helt okomplicerat i alla fall och de två sista gångerna hoppade hon en oxer på 70cm ungefär!

Film från den sista rundan kan ni se om ni klickar HÄR!

Visst ser det helt okomplicerat ut!? Tycker hon ser ut att se sig för ordentligt och faktiskt anpassa avståndet lite grand, eller vad säger ni?? Duktig häst i alla fall!

För Alice del så fick hon bara gå genom löshoppningskorridoren tillsammans med Kaprifol de första gångerna, sen stod hon och sov i värmen 😉 Det räckte så tyckte hon och jag kunde bara hålla med. Vem kom på att man ska träna i den här värmen lixom?

IMG_7259

 

Alice

Efter att mina hästar löshoppats hjälpte jag en tredje häst med löshoppningen och sedan var det dags för Sagas och Emmas hoppträning! Deras träning gick prima och vid det här laget hade Axel anlänt så det blev lite bilder också som ni kan få se senare.

Runt sjutiden var jag klar med allt i stallet och då fick Axel den lysande idéen att vi skulle stanna vid Triumfglass i Sävedalen på vägen hem och äta glass då det gjorde vi! Hur gott som helst och det kunde inte ha varit bättre glassväder. =)

IMG_7258

 

Kaprifol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.