Kort arbetsvecka

Den här veckan jobbar jag bara tre dagar, på torsdag är det ju röd dag och på fredag har jag klämdags-ledigt så det blir en riktig långhelg! Innan dess är det fullsmetat på jobbet med provningar, rapportskrivning, deadlines och annat smått och gott så det ska nog gå snabbt.

Efter jobbet idag åker jag först hem för att släppa in katten, äta nåt och byta om till stallkläder. Sen åker jag till stallet i ett par timmar, jag har nämligen insläppet idag så tänkte passa på att greja lite extra. Emelie har ju Alice idag och Kaprifol har en tappsko (…) så det blir nog mest pyssel med hästarna. Kaprifol får en ny sko redan i morgon så kanske tömkör jag henne lite lätt på ridbanan om hon inte är ömfotad, får se helt enkelt.

bild 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.