Kvällssol

Det blev en liten kort tur med Kaprifol i tömkörningsutrustning längs grusvägen idag på kvällskvisten. Hon var möjligtvis lite ömfotad på de grusigaste delarna men traskade på fint. Några gånger var hon inte riktigt med på att hon skulle gå före mig men jag visade henne igen och då gick hon på bra igen. Vi kunde inte träna på att svänga idag eftersom vi gick ute, men jag gjorde några halter längs vägen. Funkade sådär, framåtbjudningen var lite för bra idag =) Hon gillar verkligen att komma ut och röra på sig!

Innan vi gick ut på promenaden stod vi inne i en box och jag pysslade och borstade henne länge och väl medan hon lugnt stod och kikade över boxväggen på rörelserna i stallet. Lite mat fick hon också, men håller på att minska ner hennes lucerngiva nu, hon behöver inte alls lika mycket längre.

20140526

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.