Ny sko och spännande möte

Häromdagen tappade Kaprifol en av sina nya skor, lyckligtvis kunde min hovslagare komma ut redan idag och fixa det. Jag hade dock lite svårt att vara där, men min snälla syster ställde upp och fixade det åt mig!

Jag fick den här störtmysiga bilden skickad till mig också! Vackra Alice flankerad av de två bruna brudarna med bläs! Jag kan inte riktigt sluta le när jag ser den här bilden, så himla söta min lilla hästflock! Nu är ju inte Majsen (längst till vänster) min, men jag tar ju hand om henne också lite grand.

Trebockarbruse

De tre Bockarna Bruse! Måste dock erkänna att Kaprifol ser lite töntig ut här, men så har hon ju ännu inte samma värdighet som de två andra 23-åringarna!

Trots att Susanne redan varit i stallet ska jag dit direkt efter jobbet, jag måste tillochmed sluta lite tidigare för att hinna dit i tid. Det pirrar lite i magen måste jag säga, inte varje dag sånt här händer. Allt är ju egentligen redan klart, men man ska ju aldrig ropa hej förrän man verkligen är helt över bäcken och har landat säkert på fast mark på andra sidan.

2 tankar på “Ny sko och spännande möte

  1. Minuten innan bilden togs stod faktiskt Kaprifol precis som tanterna! Tyvärr hann det komma ut en häst ur stallet innan jag fick fram mobilen och Kaprifol tyckte nog att jag stog ivägen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.