Fortsatt träning

Jag har haft en helt underbar förmiddag i stallet idag! Jag började med att ta ut Alice en sväng i skogen, vi tog vår favoritrunda runt hagarna. Den är väldigt fin med lite mysig skogsridning samt en fin gräsväg där man kan galoppera en bit. Lite längre bort på vägen hade dock kommunen fält en himla massa träd över stigen så här blev vi tvungna att vända och rida hela vägen tillbaka igen.. Inte lika kul, men jag tror och hoppas att det är där kommunen ska göra i ordning vägen så det går bättre att rida och gå där framöver, och i såfall är de förlåtna! Hoppas bara de snabbar på lite så vägen snart blir användbar igen.

Sötnosar

Klockan elva hade jag hoppträning för Emma och Saga igen, den här gången ställde jag upp en serie längs medellinjen bestående av två studs flöt av två galoppsprång, räcke, två galoppsprång och två studs igen. En gymnastiserande övning och nyttigt för både ponnyer och ryttare! Det blev en riktigt bra träning, båda ekipagen hoppade strålande.

Jag blev själv rätt hoppsugen här och eftersom jag har hand om Marcello hela helgen bestämde jag mig för att hoppa samma övning med honom! Ellen var snäll och fotade lite medan jag hoppade, jag glömde dock kameran i stallet idag så bilderna får komma upp en annan dag..

Sist min inte minst fick Kaprifol lite träning. Idag fick hon på sig sadeln igen och vi tog en promenad i solen tillsammans. Jag passade även på att hänga lite på henne igen och det gick mycket bra. Senare i helgen är det inte helt omöjligt att jag sitter upp för första gången! Känns som att det är dags nu!

Sadel

Håller på att kika lite smått efter en sadel till henne också. Alices sadel ligger ju inte så himlans bra som synes, samt att det ändå blir rätt bökigt med två hästar och en sadel när jag vill börja rida Kaprifol lite mer ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.