Smidigt

Första arbetsdagen efter semestern har rullat på bra. Det tog en stund innan jag kom ihåg vad det egentligen är jag jobbar med, men allteftersom dagen gick kom minnena tillbaka! Det var trevligt att träffa lite arbetskamrater igen också, även om de allra flesta har nån vecka till innan de är tillbaka.

På vägen hem från jobbet stannade jag till vid stallet och hälsade på Kaprifol. Hon såg lite trött ut idag och det verkar även som om hon håller på att bli lite uttråkad, precis som jag. Hon var i alla fall väldigt kelig och stack in huvudet under min arm och myste.

Jag längtar som en tok till att dra igång träningen igen men lite till får jag allt hålla mig, det har ju bara gått två veckor än så länge! Än så länge går ju hästarna i sommarhagarna en bit ifrån stallet, och jag vet inte hur länge de kommer gå där, men när de går i hagarna vid stallet lite senare kommer jag pyssla lite mer med henne i alla fall. Hon är riktigt smutsig nu, inte lera eller sånt som syns men jag blir helt svart om handen när jag klappat och kliat på henne en stund. Fett och stöv och annat smuts. Får bli en makeover med dusch och frisering sen!

När jag lämnat hagen åkte jag vidare på min väg hemåt och stannade till vid Ica i Landvetter och handlade lite mat och annat, och sedan åkte jag uppför backen och hem. Väldigt smidigt att ha allting längs vägen måste jag säga, sparar mycket onödig tid och bensin!20140727-4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.