When in Rome

Jag fick syn på den här i går kväll, och tänkte att jag skulle fixa till den lite och visa den för er. När vi kom till Rom, Axel och jag, köpte vi en karta redan på flygplatsen. Senare samma dag kom vi på att vi skulle rita in på kartan var vi hade gått och varit någonstans, för att se sen efteråt hur mycket vi hade sett och rört oss. Ganska kul faktiskt, och jag tycker att vi täckte upp stadskärnan ganska bra! Nån gång snurrade vi runt lite när vi inte hittade dit vi skulle, och det är nog inte inritat, men annars tror jag faktiskt att vi ritade in allt vi gick.

Den enda gången vi åkte buss var ju mellan flygplatsen och centralstationen, så allt i blått (ritade lite i paint, syntes för dåligt annars) har vi promenerat. Nu finns det väl ingen skala på kartan, men det är inte så långa sträckor egentligen.

Rome

Vid det röda krysset bodde vi, och ”bockarna” betyder att där fanns det en sevärdhet som vi såg/besökte. Mindre statyer, fontäner och obelisker är inte utmärkta, skulle bli alldeles för klottrigt då!

1 tanke på “When in Rome

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.