Nöjd!

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem idag, se bara vad som väntade i postlådan!

Jag bekräftade beställningen i fredags, och de kom redan idag! Jag är verkligen jättenöjd, de blev hur snygga som helst! Måste ju dock säga att det blir mycket snyggare när hästarna har långa namn, som Alices föräldrar har. Hennes skylt blev aningens snyggare än Kaprifols, men det är okej! 🙂

Och ja jag veeet att Alice inte är helt, hundraprocentigt, riktigt min, men i hjärtat är hon min och jag tror (och hoppas) att pappa inte blir alltför ledsen att inte hans namn fick stå på skylten! Axel däremot kommer bli riktigt besviken att inte han fick stå med som ägare på Kaprifol, men jag menar, det hade ju inte sett lika snyggt ut eller hur? Han är ju dessutom inte ens hemma!

Jag visar såklart bild sen när de sitter uppe på hästarnas boxar, det kanske dröjer dock. Jag är nämligen lite osäker på om stallet skulle tvättas/målas nu i slutet av sommaren eller inte och i såfall är det ju bättre att vänta. Får ta reda på det!

1 tanke på “Nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.