Gårdagens Kaprifol

Även igår stannade jag till vid stallet och sommarhagen på vägen hem från jobbet. Den här gången hade jag med mig lite mineraler till Kaprifol som hon fick äta i ”grindfållan” vid hagen, det var gott tyckte hon. Jag passade även på att borsta av henne lite och kolla över henne lite extra noga när inte de andra hästarna stod med sina nyfikna nosar över mig. Hon håller sig hel och fin, det är skönt! Hennes vita bakkota har även läkt fint, där var hon ju full i småsår/mugg/rasp ett tag men det är i princip helt borta nu.

bild 1Det är väldigt få insekter i denna hagen, finns ju allt ett par fördelar med att inte ha sommarhagen intill stallet där alla flugor kalasar på gödselstacken! Finns dock en myr-stig precis vid grinden, men det överlever vi!bild 2

1 thought on “Gårdagens Kaprifol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.