Ny vecka!

Nu känns det som att saker och ting kommer igång lite bättre! Idag kommer de flesta av mina arbetskompisar tillbaka efter sin semester så det kommer bli lite mer fart på dagarna.

Jag har flera saker inbokade denna vecka, förutom jobbet då. Idag ska jag in till Borås Centrum efter jobbet och träffa Helena, vi gick ju tillsammans på universitetet och har inte träffats på lääänge eftersom hon jobbar långt norrut. Men nu så! Jag tänkte även passa på att gå in på drop-in vaccination när jag ändå är inne i stan, det är dags att fylla på min TBE-dos nämligen.

På tisdag ska jag rida Sagas ponny igen så jag ska försöka komma ihåg att hämta min hjälm och mina skor i stallet innan dess så jag slipper rida i gympadojor och trycka i mitt tjocka huvud i Sagas hjälm! =)

Till veckan blir det förhoppningsvis ett besök hos Alice också! Inte helt bestämt ännu vilken dag det blir, det får vi se helt enkelt. På torsdag är det ju hoppträning med ponnytjejerna också, får ta och klura ut någon övning innan dess.. Hm. Hm.

IMG_7850

Sagas söta ponny Imagine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.