Återträff

Efter jobbet idag åkte jag in till stan och mötte upp Helena på torget inne i centrum. Jag tror att vi kom fram till att det är ungefär ett år sedan vi sist sågs, Helena jobbar nämligen i Skellefteå nuförtiden och det är ju inte nästgårds precis! Nu är hon dock hemma i Borås på semester så vi passade på.

Vi gick till ett mysigt café och satt och uppdaterade oss på varandras liv och hade trevligt! God kladdkaka hade cafét också! =) När regnet slutat pöla utanför fönstret gick vi en runda runt centrum också innan vi skiljdes åt och åkte åt var sitt håll. Jag åkte förbi stallet och hämtade lite mineraler till Kaprifol och så körde jag bort till hagen och medan Kaprifol åt sina ”grönsaker” borstade jag av henne lite lätt. Hon hade gissningsvis rullat sig i gräset alldeles nyligen för hon var full i mossa och grästussar på ryggen och i svansen. Fick bort det mesta i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.