Kärt återseende

I alla fall för min del!

Vi gick en bit inåt hagen och fick syn på hästarna längst bort. När vi ropade på dem flög Alices huvud upp och hon stirrade på oss länge och väl innan hon sänkte huvudet och fortsatte beta. Självklart såg hon att det var jag, men det var ju inte så att hon gnäggade välkomnande och kom mig till mötes i full galopp tyvärr. Fast det hade jag inte förväntat mig heller! Säkerligen trodde hon att jag hade kommit för att stoppa in henne i transportlådan igen, och köra henne bort från paradiset.

Men det hade jag ju inte! (den här gången!)

Så vi gick fram till hästarna och kliade och klappade på dem och tog dem med bort till grinden. Jag hade lite äpple och hästgodis i bilen som de fick smaska på. Alice var kelig och ville gärna bli kliad och klappad på =)

Jag kände lite extra på henne och benen kändes fina, muggen har självläkt nästan helt och hovarna såg riktigt fina ut. Hon var minst lika ”fet” och äcklig i pälsen som Kaprifol är, så det blir ett bad för henne sen också! Hon har även börjat fälla sin sommarpäls ordenligt, det gäller ju att börja i tid så man är fullt utrustad när vintern kommer… Självklart har hon blivit ordentligt tunn-lik i sin kroppsform, men det får bli ett problem till senare.

Det var mysigt att få krama henne lite i alla fall, och se att hon hade det bra. Nu blir det nedräkning tills jag får hem henne igen, omkring fyra veckor kvar!

1 tanke på “Kärt återseende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.