Two days to go

Börjar bli lite trådigt här, men snart kommer mitt liv förhoppningsvis igång igen när jag äntligen kan/får börja pyssla med hästarna igen. På fredag kommer jag och Kaprifol ta vår lilla promenad upp till stallet så hon få kika in läget lite och jag får samtidigt lite koll på hur bra hon följer med mig så jag vet hur jag ska lägga upp planeringen för den närmaste tiden. Jag tänkte även prova några av Alices täcken på henne och se om hon har växt i dem eller om jag behöver införskaffa henne något eget täcke nu inför hösten och vintern. Till helgen ska jag nämligen till Gekås i Ullared med Susanne bland annat, och där finns det ju billiga och bra täcken om jag skulle behöva nåt!

IMG_7609

Även i eftermiddag ska jag träffa Susanne, vi ska nämligen dit och äta middag eftersom även min andra syster+familj är nere i stan och hälsar på. Blir skoj!

I morgon, torsdag, blir det en sväng till gamla stallet efter jobbet för att hjälpa Saga med hennes ponny, och sedan blir det även en tripp till nya stallet senare på kvällen då vi ska gå över insidan med högtryckstvätt. Ska bli roligt att få ett fräscht stall att flytta in sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.