Jag har skapat

Idag på förmiddagen tillbringade jag ett par timmar på Gekås i Ullared tillsammans med mamma, syster Susanne, hennes son Oliver och brors tjej Malin. Fullt i bilen alltså! Förutom lite underkläder blev det i princip bara fynd från hästavdelningen! Kaprifol fick ett regntäcke och sedan köpte jag lite välbehövliga grejer till stallet/vintern så som reflexer, saltstenar och foderhinkar.

Jag köpte även ett par ramar som jag ville använda till mina prisrosetter. Blev ganska nöjd faktiskt, här är resultatet:

Det blev en ganska fin färgklick i sovrummet och lite roligare än att hänga upp dem som en girland som jag alltid gjorde när jag var liten. De flesta är från min och Alices ”tävlingskarriär” men ett par är även från min ponnytid med Shamrock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.