Dessa brunstiga ston…

Jag tror inte att Kaprifol har så mycket erfarenhet av killar i sitt blott fyraåriga liv. I stallet där hon är uppväxt fanns det endast shetlandsponnyer och eftersom Kaprifol är en ganska långbent tjej tror jag inte att hon fann några av de pojkarna speciellt intressanta. När hon flyttade till mig umgicks hon endast med tre äldre damer och även om de säkert berättade en massa smaskiga historier för Kaprifol (Blondie väntade ju ändå bebis då) så är det inte förrän nu Kaprifol faktiskt har umgåtts med killar i sin egen storlek.

20140820-1

Självklart föll hon för den första bästa, nämligen fina Pondus. Den busiga blicken under den långa luggen och de breda axlarna. Dessutom är han väldigt mån om att hålla sina tjejer nära och ropar gärna efter dem när de försvinner ur sikte. Inte lätt för en ung tjej att motstå.IMG_8304

Idag har Kaprifol fallit för en annan kille. När hon idag fick komma in i sin box för första gången kände hon sig lite nervös och hon förstod inte riktigt varför hon skulle stå där alldeles ensam när solen sken utanför dörren för första gången på ett dygn. Just när allt var som mörkast kom han in genom stalldörren, Mr Niceguy. Högresta, manliga Mr Niceguy med stora fina bruna ögon. Kaprifol kunde knappt stå på benen när han närmade sig och lyckan var total när hon fick hälsa på honom och klia lite på honom över boxväggen. Men vem kan klandra henne, Mr Niceguy (bara namnet!!) är helt klart det bästa pojkvänsmaterialet hon har träffat hittills!

MrNiceGuy

(ägarens bild)

Resten av tiden i boxen var mycket trevligare, Kaprifol kunde stå och dregla över Mr Niceguy som bara stod någon meter bort. Lyckligtvis är hon fortfarande kär i Pondus så det var inga problem att få med henne tillbaka till hagen igen. Mindre roligt var det att städa boxen efter henne… Har inget strö i den ännu, ska hämta nästa vecka troligtvis! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.