Omstoppade

Så där ja, nu är hästarna omstoppade i sina boxar och jag håller tummarna för att de sover gott och att de är kvar där inne när jag åker förbi på vägen till jobbet och släpper ut dem!

Min eftermiddag i stallet började redan vid fyratiden då jag och Saga hämtade in Alice och Imagine för en uteritt. Vi red till travbanan idag igen, helt klart en favorit, och idag fick vi nästan nysladdat underlag att galoppera på!


20141005-1

När vi var tillbaka i stallet var massören precis klar med Pondus så jag släppte snabbt ut Alice i hagen och hämtade in Kaprifol. Det tog massören en timme att gå igenom Kaprifol ungefär, och Kaprifol var jätteduktig hela tiden och stod stilla. Nån gång då och då vevade hon lite med ett framben, men i övrigt stod hon stilla och njöt. Massören tyckte att hon kändes mjuk och fin och liksidig vilket var roligt att höra. Men det hade ju varit lite pinsamt om jag redan lyckats sned-rida henne… 😛

20141005-2

Efter massagen fick Kaprifol gå ut i hagen igen och jag fixade i ordning boxarna inför kvällen med betfor, hö och vatten. Jag hann även smörja in både sadel och sele innan det blev dags att ta in hästarna. Jag tog in mina sist, såklart, och de båda följde villigt med in och dök ner med nosarna i krubborna. Alice verkade lugn, men det är väl först om nån timme när maten tar slut som hon kan få lite tråkigt..

20141005-3

20141005-4

Återstår att se i morgon bitti hur de klarat första natten inne!

20141005-5

(Det rann lite vatten från en slang i stallgången, alltså inte Alice som har kissat ner sin box eller så! :P)

1 tanke på “Omstoppade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.