Höst i hagen

Lite fina höstbilder från hagen igår:

Idag ska Alice ridas och Kaprifol ska få massage. Det ni! Det kommer en tjej till stallet som håller på att utbilda sig till hästmassör och hon behöver massera ett visst antal hästar för att få gå vidare i utbildningen. Kaprifol och Pondus ska därför få lite massage idag, hoppas de gillar det! Massagen tar en dryg timme per häst, därav får inte Alice vara med, hon skulle aldrig stå stilla så länge! Dessutom fäller hon ju fortfarande och är därför lite öm i skinnet så jag tror inte att hon skulle tycka att det är skönt heller just nu, kanske en annan gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.