Iskall kväll

I går kväll vid sjutiden åkte jag till ridhuset för att kika på en dressyrtränares träningar med två ekipage. Jag vill ju komma igång även med dressyrridningen med Kaprifol och nu när hon gått så trevligt på tömkörningen så känner jag att det är dags att även rida för en tränare. Lyckligtvis finns det ju ett par att välja mellan nu när jag har så nära till en stor ridanläggning.

Jag packade på mig ordentligt med kläder, ridhus är ju inte kända för sin värme direkt, och åkte iväg.

I en och en halv timme satt jag på läktaren och blev inspirerad av ridning och träning, och inte frös jag heller för det fanns gott om filtar på läktaren. Iskallt var det i luften dock och jag avundades inte tränaren som stod inne i manegen. Ryttarna såg varma ut dock! Två ekipage tränade efter varandra och det var roligt att se hur de förändrades under träningens gång, gott betyg till tränaren! Det var flertalet ekipage som kom och gick i ridhuset under träningens gång så jag fick se mycket ridning och många hästar under kvällen, roligt!

Jag gillade tränaren och pratade lite med henne efteråt och jag har nu bokat in mig och Kaprifol på vår första dressyrträning! Om två veckor har vi en ”provlektion” och ser hur det går. Lilla hästen växer upp!

Nu ska jag bara klura ut hur jag ska lyckas få Axel att vilja frysa häcken av sig i ridhuset en sen torsdagskväll så han kan dokumentera lite… En stor kaffetermos är ju givet. Fler ideér?

IMG_3603Dressyrträning med Alice, en annan dag, ett annat år.

 

6 tankar på “Iskall kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.