Man får ta vara på sin sambo =)

Det hör ju inte till det vanliga att jag är hemma så fort jag slutat efter jobbet utan jag kommer ju oftast hem ett par timmar senare lagom till att Axel har middagen färdig. Otroligt lyxigt, och jag är väldigt tacksam för det.

Men idag när bland annat vädret gjorde mig grymt osugen på att rida åkte jag direkt hem efter jobbet. Jag har insläppet i stallet så åker dit senare och mockar och fixar. Så nu när jag för en gångs skull är hemma före Axel tänker jag se till att han får mat när han kommer hem. Lyckligtvis har vi planerat Korv Stroganoff till idag, och det kan ju till och med jag laga hyfsat! Så i skrivandes stund står salladen på bordet, kladdkakan i ugnen och löken är redo att hackas. Axel beräknas vara hemma om en halvtimme ungefär. Eller ja, jag tror det i alla fall!

IMG_7534

5 tankar på “Man får ta vara på sin sambo =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.