Underbart väder!

Jag och bilen flög som på små moln till stallet efter jobbet idag, vägen var torr, solen strålade och det var väldigt ljust ute! Jag mockade boxarna först och tog sedan ut båda hästarna ur hagen och ställde dem utanför stallet där jag gjorde i ordning de båda för en uteritt där Kaprifol skulle få följa med som handhäst.

IMG_3952

När den värsta leran var borta hoppade jag upp barbacka på Alice och tog med mig Kaprifol i longerlina. Hon fick ju rasta av sig ordentligt i går så räknade med att hon skulle vara lite nere på jorden idag, och det var hon.

IMG_3962

Vi skrittade runt stallet och iväg bort längs grusvägen, bland några hus och in i skogen och upp till den vändplan som finns där inne. Och sen tillbaka till stallet, en vända på sammanlagt 3.5km! Inne i skogen travade vi lite grand och det gick prima. Alice blev dock väldigt taggad att ha älgkalven Kaprifol med långa ben bredvid sig så jag hade fullt upp där ett tag med att hålla båda hästarna i trav.

En riktigt härlig tur hade vi och nu känns det verkligen som om våren är på väg ordentligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.