Helgens planer

Eftersom jag kommer jobba hemifrån i morgon känns det nästan som att helgen börjar redan i kväll! Anledningen till hemmajobbet är att tandläkaren kommer till hästarna på förmiddagen, och för att det ska gå lite enklare för mig att snabbt ta mig till stallet är det ju smidigare om jag är hemma då, och inte fyra mil bort på kontoret. Jag har ”sparat” lite rapportskrivning och annat datajobb till morgondagen, så jag kommer ha fullt upp! Axel åker dessutom till Kanada i morgon så jag kan jobba heeela fredagskvällen om tandläkaren skulle dra ut på tiden för mycket.

Morgondagens motion för hästarna får gissningsvis utebli, eftersom de båda troligtvis  kommer få en dos lugnande och man vill gärna inte stoppa in ett bett i munnen på hästarna efter att tandläkaren varit där och rotat.

På lördag morgon blir det löshoppning igen för Kaprifols del och Alice kommer få gå en runda i skogen med blandad ridning på de mjuka grusvägarna och på travbanan. På lördag kommer även Camilla med familj ner till Göteborg så kanske blir det till att träffa dem en sväng? På söndag kommer vi i alla fall träffas, då är det nämligen dags för Göteborg Horse Show med båda systrarna. Ska bli roligt! Söndagens schema i Scandinavium bjuder på internationell hoppning, frihetsdressyr med Bo Jenå, fyrspann och ännu mera hoppning däribland sista deltävlingen i världscupen som sedan avgörs i Las Vegas. Mycket att se fram emot alltså!

På söndag kväll har jag insläppet i stallet så när sista hindret är hoppat i Scandinavium åker jag till mina egna hästar och tar hand om dem. En bra avslutning på helgen, det är jag säker på.

bild 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.