På G igen!

Ja nu när tänderna är kollade drar vi igång med träningen igen! Kaprifol har ju vilat från både ryttare och bett i två veckor nu, efter att jag upptäckt den vassa tanden, men eftersom hon har hållit igång i övrigt räknar jag med att vi ska kunna fortsätta där vi ”slutade”. I dag blir det löshoppning, Susanne är med och hjälper mig nu när Axel är i Kanada, och jag har bokat in dressyrträning på torsdag. Fram tills dess blir det lite longering, nån uteritt och nåt eget dressyrpass kanske, har inte helt gjort upp planen ännu!

IMG_9270

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.