1 år med Kaprifol – Del 3

Det nya året ringdes in och enligt hästarnas räknesätt fyllde Kaprifol fem år i samband med detta, fast hon egentligen inte fyller förrän i april. Efter vintervilan kom vi igång med lite uteritter och snart var det även dags för tömkörning igen. Innan vilan började Kaprifol förstå hur vi ville att hon skulle jobba, och nu var ju frågan om hon glömt det över vilan eller inte?

IMG_3521

Men det hade hon inte utan vi kunde fortsätta där vi slutade!

IMG_2552

Så kom snön och vi varvade träning med bus i sommarhagen!

IMG_2681IMG_2725

I februari tränade vi dressyr för Karolina för första gången, för det räcker ju inte med att Kaprifol jobbar fint i töm utan helst ska hon ju göra det när jag rider också!

IMG_2866

I övrigt var februari en månad med många skrittuter utomhus, underlaget var olika från dag till dag. Här är vi ute med Linda och Alice =)

IMG_8771

Det blev också ett kortare avbrott från ridning i slutet av februari då en tand bråkade lite med Kaprifol, men så fort den var fixad av tandläkaren körde vi på igen! Tömkörning, dressyrträning, löshoppning och uteritter. Allt på en gång!

IMG_2903IMG_3962

Så kom vi då till mars månad, som vi befinner oss i nu. Denna månad ligger ju ganska så färskt i minnet, men jag bjuder ändå på ett par höjdpunkter.

IMG_2959

Terränghoppningen, såklart! Innan sommarhagen stängdes för tillväxt var vi där och hoppade stockarna för första gången. Roligare kan man knappt ha!

IMG_3107

Vår första helt ensamma uteritt! Värd att minnas och jag hoppas på fler av dessa slag i framtiden!

IMG_4179

Och så tömkörningen såklart, där Kaprifol verkligen kröp ur sitt skal och tittade ut.

IMG_3283

Ja, och då har ett helt år gått tillsammans med den här fantastiska hästen som jag tycker så mycket om. Även om 2014/2015 var en underbar tid för oss tror jag att 2015/2016 kommer att bli ännu bättre. Jag tänker förstås på flytten till vår alldeles egna gård som kommer att bidra till mer tid till mys med hästarna! Förhoppningsvis kommer vi kunna fortsätta träna för tränare under året, trots flytten, och jag hoppas även att vi kommer våga oss iväg på fälttävlansträning på Hajjerna och kanske även nån liten mini-tävling nånstans? Drömma kan man i alla fall!

2 thoughts on “1 år med Kaprifol – Del 3

  1. Ping: 2 år med Kaprifol – Del 1 | LoviseC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.