Upp i ottan

I natt har jag fått sova riktigt ordentligt, jag har nästan aldrig problem med att sova men när man lägger sig sent och går upp tidigt, ja då säger det ju självt att det inte blir mycket till sömn. I går somnade jag dock ganska tidigt dels för att få lite extra sömn men också för att jag snart ska åka till stallet och släppa ut hästarna. Tidig morgon så här en lördag alltså!

IMG_4300

Stallbesöket kommer nog innehålla lite tömkörning med Kaprifol (bäst att vänta en dag till innan jag sitter upp på det där energiknippet..) och en skrittrunda på Alice. Framåt lunchtid kommer jag och Axel sätta oss i bilen och styra mot våra blivande hemtrakter, vi ska dock inte ”hem till oss” utan vi ska HIT. Camilla är en hästtjej precis som jag, och även om jag har stalkat henne till och från i flera år så har vi nästan aldrig pratat med varandra in real life. Det började med att vi stod i samma stall över en sommar för ett par år sedan och några år senare förföljde jag henne till området mina hästar står i just nu, hennes häst stod nämligen fram tills alldeles nyligen i stallet som hör till ridhuset som jag besöker ibland. Nu har jag och Axel köpt en gård endast sju kilometer från Camillas gård, som hon (och hennes sambo) köpte i vintras.

Lite lustigt ändå va?

Så nu ska vi åka dit och snoka runt på deras gård och se om vi kan få några tips till vår framtid som gårdsägare =)

2 tankar på “Upp i ottan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.