Solig lördag

Det blev en riktigt härlig dag måste jag säga, soligt och varmt.

Alice har tappat en dojja men jag ville ändå röra lite på henne så jag skrittade lite barbacka i skogen bakom stallet. Vi följde en ganska så kuperad traktorväg inne i skogen där underlaget var supermjukt så det gick alldeles utmärkt att rida där trots att hon saknade en baksko. Hovslagaren kommer till veckan så Alice får ta det lite lugnt fram tills dess helt enkelt. Den andra bakskon sitter rätt bra, annars hade jag gärna dragit av den också.

Kaprifol fick lite mer motion, jag tömkörde henne i Gläntan idag och hon var superfin verkligen. Hon rörde sig riktig mjukt och trevlig och var väldigt avslappnad och tillfreds med dagens träning så i morgon blir det helt klart uppsittning!

IMG_4351

När allt var klart i stallet tog jag återigen ut hästarna ur hagen och traskade ner till gräshagen vid vägen. Jag pratade lite med stallägaren igår och eftersom jag hoppas på att kunna släppa ut mina hästar på bete i april fick de idag gå ut i sommarhagen över dagen och äta lite gräs som kommit upp för att vänja in magarna lite i taget. De blev väldigt lyckliga över detta och busade lite grand innan de dök ner med nosarna i marken. Så härligt!

IMG_4360

IMG_4361

1 tanke på “Solig lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.