Packat och klart?

Nåja, så gott som i alla fall. Jag har en låda kvar att fylla sen får det vara klart för idag. Jag har dock inte packat några växter, hur packar man dem smartast egentligen? I öppna lådor? Papperskassar? Inte packa alls?

I morgon ringer klockan 06.00 och då åker jag till stallet och gör mitt sista utsläpp. Tre hästar ska ha täcken och få komma ut i hagen och mina egna ska få regntäcken och frukost. Sen åker jag hem och jag och Axel hjälps åt att packa släpkärran med lite grejer. Klockan 10.00 ska vi träffa säljaren och innan dess ska vi in en snabbis på banken. Det blir  dock inte riktigt ett överlåtande som planerat utan en nödlösning i väntan på att lite grejer ska bli klart. Det är inte från vår sida det strular så det ska nog lösa sig på bästa sätt.

När vi lämnat av lite grejer i huset åker vi tillbaka för ett lass till samt katten såklart! Sen blir det resten av flytten på fredag! Nu när all packning nästan är klar ser jag fram emot uppackningen! Det är ju nästan det bästa, att få in allt i skåp och lådor och få ordning. Ojoj vad roligt! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.