En kväll för fix

Eftersom Axel är på avtackning av professor Cornell idag har jag en ensam hemmakväll idag. Jag har precis städat hela huset för första gången, tidigare har jag bara städat en våning i taget men nu är allt rent samtidigt! Måste säga att jag älskar vår dammsugare, det är en centraldamsugare insatt i huset och den är helt fantastisk. Det blir ju till och med roligt att dammsuga, och när man har ett hus med tre våningar är det inte alls dumt!

Diskmaskinen är igång och andra omgången tvätt är också igång. Nu blir det en liten paus, med lite godis som är obligatoriskt när jag är ensam hemma, och sen ska jag gå ut och greja lite ute också. Hästarna ska få lite uppmärksamhet och sadelhängarna ska lasyras en andra omgång. Får se vad klockan är sen när jag är klar, kanske hittar jag på nåt mer att göra innan Axel hinner hem!

IMG_4618Tror inte att jag har visat denna bilden? Den tog jag en morgon för en dryg vecka sen!

Psst! Kaprifol fick en halvbror i natt! 03.30 födde mamma Kayenne en liten brun hingstunge! Med lite tur kan ni se bilder här:

https://www.facebook.com/115339578500403/photos/pcb.984533094914376/984532694914416/?type=1&theater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.