Nya skor

Hovslagaren kom idag mitt på dagen och fixade nya skor till hästarna. Skönt! Nu ser det ju dessutom ut som att nästa veckas väder är lite trevligare än den här veckans, så då blir det lite mera ridet igen.IMG_5803 IMG_5804

Jag har inte ridit idag ännu, men det ser ut att klarna upp lite nu på kvällen så då ska jag och Axel ta oss ut på en liten tur i skogen. Just när hovslagaren var här var det väldigt fint och soligt väder, och då passade hästarna på att stå inne i sitt regnskydd. När sen himlen öppnade sig och släppte ner ett ordentligt skyfall fortsatte de beta som om inget hänt. Ibland blir man ju inte riktigt klok?

2 tankar på “Nya skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.