Sista helgen i augusti

Igår var vi hemma hela dagen och fick lite gjort i stallet. Vi fortsatte med murningen men kunde tyvärr inte göra helt klart för när vi hade ett och ett halvt block kvar att sätta så tog murbruket slut.. Så dumt! Axel får köpa nytt nu i veckan på vägen hem från jobbet så att vi äntligen kan bocka av det momentet från listan.

Vi var även uppe och jobbade lite med de nya balkarna där uppe. De behövde fixas till lite så att de passar helt där de ska sättas fast; några behövde karvas lite i och andra behövde ha en liten kloss som distans. Svårt att förklara och inga bilder har jag heller, men det har vi gjort i alla fall! Efter det skruvade vi fast de tvärsgående balkarna i de längsgående balkarna. Nästa steg är att borra hål och fästa balkarna i takstolarna!IMG_6252Efter en god middag fick hästarna lite uppmärksamhet, Axel följde med mig och vi skrittade ut en sväng barbacka i skogen. Kaprifol kändes som vanligt och verkade inte speciellt trött efter terränghoppningen dagen innan och alla benen var fräscha och fina. Skönt! Idag får hon ändå vila helt och i morgon blir det bara lite skritt.IMG_6248

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.