Hemma igen

Nu är jag hemma igen! Alltid härligt att komma hem, även om vi har haft en väldigt bra dag även idag. Vi började med frukost kl. 8.00 på hotellet (de serverade inte frukost tidigare) och så fort vi var klara åkte vi till Borghamn där vi tillbringade ett par timmar. Vi besökte kalkstensbrottet och fick därefter se hela produktionen inne i deras fabrik där stenblocken förvandlas till vackra produkter. Intressant helt klar, och jag kan inte låta bli att tänka tanken att klä in hela huset i alla dessa vackra stensorter som ligger överallt i skivor och plattor i olika former och format.

Som så många andra mindre stenindustrier är det här ett familjeföretag och familjen bodde knappa hundra meter från anläggningen så vi bjöds in på god lunch innan vi rullade hemåt. Kalksten på golvet, kalksten på köksbänken, kalksten i trädgården. Såklart! Och så snyggt.

Men nu är jag som sagt hemma och ska alldeles strax gå ut till hästarna och motionera i alla fall den ena, lite beroende på vad klockan hinner bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.