Tillbaka på kontoret

God morgon! Det blev en lång dag även igår med frukost vid sjutiden och sedan en fullspäckad dag med föreläsningar och grupparbeten. Tåget lämnade Malmö strax efter tre och vi plockade på oss ca 20 minuter extra resa längs vägen så vi anlände till Göteborg 18.40 ungefär. Jag tog då en buss till Partille där Axel väntade och så åkte vi hem tillsammans. Vi stannade och plockade med oss pizza på vägen hem och satt framför teven en stund innan vi gick och lade oss. Trött!

Men idag blir det ingen vila utan jag har en lång to-do-list för dagen och i eftermiddag blir det dressyrträning! Inte bästa uppladdningen för Kaprifol med terrängträning i söndags och sen vila måndag-tisdag, men ibland blir det lite som det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.