Dagens träning

Idag var det som sagt dags för dressyrträning igen! Kaprifol kändes lite matt till en början men hon kom igång bra när vi började jobba och taggade till lite extra när vi började jobba med galoppen. Det blev mycket övergångar och volter i skritt och trav och lite arbete på stor volt i trav. Kaprifol var väldigt känslig för hjälperna idag, på ett bra sätt, och när jag skulle göra tempoväxlingar i traven blev det snabbt skritt i stället för minskning för att jag var lite väl tydlig i mina hjälper.Även galoppfattningarna tog hon riktigt bra idag och även arbetet i galopp kändes ganska bra. Efter galoppen blev hon extra lösgjord och fin och vi avslutade med lugn trav på stora mittvolten i båda varven och då kändes hon riktigt genomriden och trevlig. Bra avslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.