Färdiglaserat!

Lite upprepning blir det ju här men jag hoppas att ni tycker att det är lika spännande med stallbygget som jag gör! I går fortsatte vi där vi slutade kvällen innan; Axel med stålet och jag med målningen. Axel polerade klart de fyra stålbitarna som var tillskurna och nu ska de bara kantslipas så är de klara för målning. Jag körde hårt med lasyren på planket och, hör och häpna, alla är nu laserade och klara för att bli väggar och dörrar! Sen borde vi räkna lite på det så att det verkligen räcker med dem, vi får ju dela ett par på mitten så jag tror att vi borde såga till och lasera ett par extra plank. Vore ju väldigt tråkigt att bli ståendes när vi nästan är klara och då upptäcka att det fattas en planka!

Vi har beställt lite krokar och två specialhängare till stallet också, vad det blev får ni se när de har kommit och är monterade. Krokarna borde komma i slutet av veckan i alla fall! Kommer bli så fint mitt lilla stall =)

IMG_8691

2 tankar på “Färdiglaserat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.