Lösdriftsfix

I dag har vi grejat med platsen framför ligghallen, är ska det ju bli grusat och fint så att inte hästarna klampar omkring och geggar sig. Vi la först markduk och sen la vi ett par lass med mindre stenar och tegelstenar framför öppningen till ligghallen för att få det lite mer upphöjt.IMG_8789

Sen började vi köra ut grus, eller snarare sand med traktorn. Materialet var ju dock inte riktigt så som vi hade tänkt för det blev alldeles för sandigt så i veckan som kommer får vi beställa hem lite grövre grus och lägga ett tunt lager ovanpå. Det här blir en bra bas i alla fall!IMG_8790Som ni ser i ligghallsöppningen har vi varit och hämtat torv också! Eller torvmix som vi valde att prova, det är lite ljusare och har inte lika lätt att frysa som torv kan ha. Det blev riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.